TURER FRA STRYN

Rundtur Stryn - UNESCO Geirangerfjord

Stryn - Hellesylt - Geiranger - Hellesylt - Stryn På denne turen kan du utforske den sjarmerende bygda Hellesylt, oppleve en flott fergetur på Geirangerfjorden og se deg om i Geiranger. Du starter i Stryn, og etter ca. 20 minutter kjører bussen forbi Hornindalsvatnet. Hornindalsvatnet er kjent for å være Europas dypeste innsjø, og det har i alle år blitt fortalt historier om hva som finnes i dybden. Kanskje du er heldig og får se en sjøorm når du kjører forbi?  Når du er framme på Hellesylt, har du litt tid til å se deg rundt. Mellom bussholdeplassen og fergekaia finner du Hellesyltfossen. Det er en mektig foss, og den er et av de mest fotograferte motivene i området. Et imponerende syn tidlig på sommeren i den store snøsmeltinga.  På Hellesylt finner du også Per Gynt Galleriet. Hovedformålet med galleriet er å presentere de enorme trerelieffene til kunstneren og treskjæreren Oddvin Parr (1933- 2010). Verkrnr går fra gulv til tak, og alle trerelieffene har motiv hentet fra den norske forfatteren Henrik Ibsen sitt verk «Peer Gynt».  Så går turen videre med ferge til Geiranger. Fergecruiset fra Hellesylt til Geiranger tar 1 time, og her kan du blant annet se de fantastiske fossene som De syv søstrene, Friaren og Brudesløret, og den berømte fjellgården Skageflå. I Geiranger har du tid til å se deg rundt, shoppe, og kanskje også besøke Norsk Fjordsenter, som ligger i gangavstand fra sentrum, rett ved siden av Hotel Union. Turen tilbake til Stryn følger same rute; ferge til Hellesylt og buss fra Hellesylt til Stryn. Når du bestiller denne turen, får du en e-post med en billett som gjelder hele turen. Du får også en turbeskrivelse som blant annet inneholder detaljert informasjon om avgangstider og hvor du eventuelt skal bytte transportmiddel, og litt informasjon om selve turen og reisemålet. Til mange av turene kan du laste ned en gratis audioguide fra Voice of Norway. Guiden har tekst, bilde og opplesing av informasjon om interessepunkter undervegs på turen. Du får mer informasjon om nedlasting av audioguiden i turbeskrivelsen som du får når du har bestilt turen. Avgang fra: Stryn rutebilstasjon   Om våre turer Dette er en “Travel like the locals”-tur – eller på norsk «Reis som de lokale». Disse turer går med ordinære rutebusser, ferger og hurtigbåter, men vi har planlagt reisen for deg slik at du kan konsentrere deg om å nyte turen. Du reiser på egenhånd – det er ingen guide eller turleder med. På de fleste turene må du bytte mellom ulike transportmidler flere ganger, og du er selv ansvarlig for å komme med på neste etappe – på samme måte som de lokale reisende! Turene er lagt opp slik at busser, ferger og hurtigbåter korresponderer. Klikk her for å sjå vilkåra for reisa.

FraNOK 1'147
Bestill nå!

Utforsk Hellesylt og UNESCO Geirangerfjord (ein veg)

Stryn - Hellesylt - Geiranger På denne turen kan du utforske den sjarmerende bygda Hellesylt, oppleve en flott ferjetur på Geirangerfjorden og sjå deg om i Geiranger. Du starter i Stryn, og etter ca. 20 minutt kjører bussen forbi Hornindalsvatnet. Vatnet er kjent for å være Europas djupaste innsjø, og det har i alle år blitt fortalt historie om kva som finns i dybden. Kanskje du er heldig og får sjå ein sjøorm når du kjøre forbi? Når du er framme på Hellesylt, har du litt tid til å sjå deg rundt. Mellom bussholdeplassen og ferjekaia finn du Hellesyltfossen. Det er en mektig foss, og den er et av de mest fotograferte motivene i området. Et imponerende syn tidlig på sommeren i den store snøsmeltinga. På Hellesylt finner du og Per Gynt Galleriet. Hovedformålet med galleriet er å presentere de enorme trerelieffene til kunstneren og treskjæreren Oddvin Parr (1933- 2010). Verka går fra gulv til tak, og alle trerelieffene har motiv hentet fra den norske forfatteren Henrik Ibsen sitt verk «Peer Gynt». Så går turen videre med ferge til Geiranger. Fergecruiset fra Hellesylt til Geiranger tar ca 1 time, og her kan du blant annet se fantastiske fosser som De syv søstrene, Friaren og Brudesløret, og den berømte fjellgården Skageflå. I Geiranger kan du se deg rundt, shoppe, og kanskje også besøke Norsk Fjordsenter, som ligger i gangavstand fra sentrum, rett ved siden av Hotel Union. Når du bestiller denne turen, får du en e-post med en billett som gjelder hele turen. Du får også en turbeskrivelse som blant annet inneholder detaljert informasjon om avgangstider og hvor du eventuelt skal bytte transportmiddel, og litt informasjon om selve turen og reisemålet. Til mange av turene kan du laste ned en gratis audioguide fra Voice of Norway. Guiden har tekst, bilde og opplesing av informasjon om interessepunkter undervegs på turen. Du får mer informasjon om nedlasting av audioguiden i turbeskrivelsen som du får når du har bestilt turen. Avgang fra: Stryn rutebilstasjon Om våre turer Dette er en “Travel like the locals”-tur – eller på norsk «Reis som de lokale». Disse turer går med ordinære rutebusser, ferger og hurtigbåter, men vi har planlagt reisen for deg slik at du kan konsentrere deg om å nyte turen. Du reiser på egenhånd – det er ingen guide eller turleder med. På de fleste turene må du bytte mellom ulike transportmidler flere ganger, og du er selv ansvarlig for å komme med på neste etappe – på samme måte som de lokale reisende! Turene er lagt opp slik at busser, ferger og hurtigbåter korresponderer. Klikk her for å sjå vilkåra for reisa.

FraNOK 544
Bestill nå!

Stryn - Ålesund (en veg)

Stryn - Hellesylt - Stranda - Sykkylven - Ålesund På denne turen reiser du fra fagre Stryn til vakre Ålesund gjennom et variert og imponerende landskap. Bussen går hele vegen fra Stryn til Ålesund – det er ingen bytter undervegs. Du starter i Stryn, en koselig småby med alle servicetilbud. De lokale klesmerkene Ricco Vero og Skogstad er populære, og det finnes flere hyggelige restauranter og kafeer. Fra Stryn går turen forbi Grodås og gjennom Hornindal der dere passerer Hornindalsvatnet, Nord-Europas dypeste innsjø (514 m). Videre går ferden til Hellesylt – og du får en flott utsikt mot Geirangerfjorden. Fra Hellesylt går turen videre til Stranda, over Strandafjellet og deretter til Sykkylven. Bussen kjører om bord på ferja mellom Sykkylven og Magerholm, og går deretter til Ålesund sentrum. Fra Ålesund kan du reise på mange andre Travel like the locals-turer. Når du bestiller denne turen, får du en e-post med en billett som gjelder hele turen. Du får også en turbeskrivelse som blant annet inneholder detaljert informasjon om avgangstider og hvor du eventuelt skal bytte transportmiddel, og litt informasjon om selve turen og reisemålet. Til mange av turene kan du laste ned en gratis audioguide fra Voice of Norway. Guiden har tekst, bilde og opplesing av informasjon om interessepunkter undervegs på turen. Du får mer informasjon om nedlasting av audioguiden i turbeskrivelsen som du får når du har bestilt turen. Avgang fra: Stryn rutebilstasjon Om våre turer Dette er en “Travel like the locals”-tur – eller på norsk «Reis som de lokale». Disse turer går med ordinære rutebusser, ferger og hurtigbåter, men vi har planlagt reisen for deg slik at du kan konsentrere deg om å nyte turen. Du reiser på egenhånd – det er ingen guide eller turleder med. På de fleste turene må du bytte mellom ulike transportmidler flere ganger, og du er selv ansvarlig for å komme med på neste etappe – på samme måte som de lokale reisende! Turene er lagt opp slik at busser, ferger og hurtigbåter korresponderer. Klikk her for å sjå vilkåra for reisa.

FraNOK 179
Bestill nå!