Stryn - Ålesund (en veg)

Fra NOK 179

Stryn - Hellesylt - Stranda - Sykkylven - Ålesund

På denne turen reiser du fra fagre Stryn til vakre Ålesund gjennom et variert og imponerende landskap. Bussen går hele vegen fra Stryn til Ålesund – det er ingen bytter undervegs.

Du starter i Stryn, en koselig småby med alle servicetilbud. De lokale klesmerkene Ricco Vero og Skogstad er populære, og det finnes flere hyggelige restauranter og kafeer.

Fra Stryn går turen forbi Grodås og gjennom Hornindal der dere passerer Hornindalsvatnet, Nord-Europas dypeste innsjø (514 m). Videre går ferden til Hellesylt – og du får en flott utsikt mot Geirangerfjorden. Fra Hellesylt går turen videre til Stranda, over Strandafjellet og deretter til Sykkylven. Bussen kjører om bord på ferja mellom Sykkylven og Magerholm, og går deretter til Ålesund sentrum.

Fra Ålesund kan du reise på mange andre Travel like the locals-turer.

Når du bestiller denne turen, får du en e-post med en billett som gjelder hele turen. Du får også en turbeskrivelse som blant annet inneholder detaljert informasjon om avgangstider og hvor du eventuelt skal bytte transportmiddel, og litt informasjon om selve turen og reisemålet.

Til mange av turene kan du laste ned en gratis audioguide fra Voice of Norway. Guiden har tekst, bilde og opplesing av informasjon om interessepunkter undervegs på turen. Du får mer informasjon om nedlasting av audioguiden i turbeskrivelsen som du får når du har bestilt turen.

Avgang fra: Stryn rutebilstasjon

Om våre turer

Dette er en “Travel like the locals”-tur – eller på norsk «Reis som de lokale». Disse turer går med ordinære rutebusser, ferger og hurtigbåter, men vi har planlagt reisen for deg slik at du kan konsentrere deg om å nyte turen. Du reiser på egenhånd – det er ingen guide eller turleder med. På de fleste turene må du bytte mellom ulike transportmidler flere ganger, og du er selv ansvarlig for å komme med på neste etappe – på samme måte som de lokale reisende! Turene er lagt opp slik at busser, ferger og hurtigbåter korresponderer.

Klikk her for å sjå vilkåra for reisa.

xxxAdult/Voksen NOK 179

+0 Tilleggsmuligheter

Bestill nå!

PDF fakta

Last ned et PFD faktaark med all informasjon om den valgte turen Last ned PDFDenne turen kan ikke bestilles for helligdager eller i ferieperioder som påske og jul på grunn av mulige endringer i rutetidene som ikke fanges opp av bookingsystemet for Travel like the locals.

Du kan sjekke reiseplanleggeren på nettsiden til FRAM for å finne mulig avganger i disse periodene, og det er mulig å kjøpe billett om bord på buss og hurtigbåt og betale med bankkort. Du kan også bruke FRAM-appen.