Stryn - Ålesund (en veg)

Fra NOK 290

Stryn - Hellesylt - Stranda - Sykkylven - Ålesund

På denne turen reiser du fra fagre Stryn til vakre Ålesund gjennom et variert og imponerende landskap. Bussen går hele vegen fra Stryn til Ålesund – det er ingen bytter undervegs.

Du starter i Stryn, en koselig småby med alle servicetilbud. De lokale klesmerkene Ricco Vero og Skogstad er populære, og det finnes flere hyggelige restauranter og kafeer.

Fra Stryn går turen forbi Grodås og gjennom Hornindal der dere passerer Hornindalsvatnet, Nord-Europas dypeste innsjø (514 m). Videre går ferden til Hellesylt – og du får en flott utsikt mot Geirangerfjorden. Fra Hellesylt går turen videre til Stranda, over Strandafjellet og deretter til Sykkylven. Bussen kjører om bord på ferja mellom Sykkylven og Magerholm, og går deretter til Ålesund sentrum.

Fra Ålesund kan du reise på mange andre Travel like the locals-turer.

Avgang fra: Stryn rutebilstasjon
 

Om våre turer

Dette er en “Travel like the locals”-tur – eller på norsk «Reis som de lokale». Disse turer går med ordinære rutebusser, ferger og hurtigbåter, men vi har planlagt reisen for deg slik at du kan konsentrere deg om å nyte turen. Du reiser på egenhånd – det er ingen guide eller turleder med. På de fleste turene må du bytte mellom ulike transportmidler flere ganger, og du er selv ansvarlig for å komme med på neste etappe – på samme måte som de lokale reisende! (Turene er lagt opp slik at busser, ferger og hurtigbåter korresponderer.)

Turene kan ikke bookes for helligdager og i ferieperioder som påske og jul pga. avvikende rutetabeller. Tidtabellen som vises, gjelder for de periodene turen kan bookes.

.

Klikk her for å sjå vilkåra for reisa.

xxxAdult/Voksen NOK 290

+0 Tilleggsmuligheter

Bestill nå!

PDF fakta

Last ned et PFD faktaark med all informasjon om den valgte turen Last ned PDF