Om våre turer

"Travel like the locals” - eller på norsk "Reis som de lokale" - er et turkonsept for "ferdigpakkede" turer med ordinære rutebusser, ferjer og hurtigbåter.

Vi har planlagt reisen for deg slik at du kan konsentrere deg om å nyte turen. Du reiser på egen hånd – det er ingen guide eller turleder med.

På de fleste turene må du bytte mellom ulike transportmidler flere ganger, og du er selv ansvarlig for å komme med på neste etappe – på samme måte som de lokale reisende! Turene er lagt opp slik at busser, ferjer og hurtigbåter korresponderer.

"Travel like the locals" er et tilbud fra Møre og Romsdal fylkeskommune ved kollektivavdelingen FRAM. Les mer om FRAM på nettsiden frammr.no.

Turene er ikke tilgjengelige for booking i perioder med avvikende rutetabell

Turene kan ikke bestilles for helligdager og i ferieperioder som påske og jul på grunn av avvikende rutetabeller i disse periodene. Tidtabellen som blir vist, gjelder for de periodene turen kan bestilles.

En Travel like the locals-tur koster litt mer enn ordinær buss- eller hurtigbåtbillett

Travel like the locals gir FRAM noen ekstrakostnader i form av lisenser og provisjoner, i tillegg til arbeidet med å tilrettelegge turene. For å dekke inn disse kostnadene legger vi på 30 prosent på takstprisen. Takstprisen er den prisen du betaler hvis du kjøper billett gjennom våre ordinære salgskanaler.

Det ekstra påslaget sikrer deg mulighet til å booke turen på forhånd, turen er planlagt slik at du er sikker på at busser og båter korresponderer, du får informasjon om reiseruten og turmålet, og detaljert informasjon om hvor og når du skal bytte transportmiddel. For mange av turene får du også tilgang til en audioguide som du kan laste ned på mobiltelefonen din, der du får guiding gjennom tale, tekst og bilder i løpet av turen.

Vilkår

Her kan du lese vilkåra for Travel like the locals-reiser.

Kontakt oss

Hvis du har spørsmål om turene våre, ta kontakt!