Ålesund - Molde (en veg)

Fra NOK 184

Ålesund - Molde 

På denne turen besøker du Molde, en sjarmerende by med vakker beliggenhet.

Du reiser med FRAM Ekspress linje 100 hele vegen fra Ålesund til Molde. Siste delen av turen er en fergetur. Bussen kjører om bord på ferga og fortsetter til Molde trafikkterminal når ferga når Molde. Under overfarten kan du forlate bussen for å nyte utsikten eller besøke kafeen om bord. Vi anbefaler å prøve den lokale spesialiteten svele.

Molde er kjent for sin fantastiske utsikt mot Moldepanoramaet – den imponerende fjellrekken på andre siden av fjorden Byen ligger midt mellom sjø og fjell, og med korte avstander rekker du å utforske både by, fjord og fjell i løpet av noen timer.

Om sommeren lever byen opp til sitt kallenavn «Rosenes by», og i juli (uke 29) går den verdensberømte jazzfestivalen av stabelen.

 

Avgang fra: Ålesund rutebilstasjon, spor 4
 

Om våre turer

Dette er en “Travel like the locals”-tur – eller på norsk «Reis som de lokale». Disse turer går med ordinære rutebusser, ferger og hurtigbåter, men vi har planlagt reisen for deg slik at du kan konsentrere deg om å nyte turen. Du reiser på egenhånd – det er ingen guide eller turleder med. På de fleste turene må du bytte mellom ulike transportmidler flere ganger, og du er selv ansvarlig for å komme med på neste etappe – på samme måte som de lokale reisende! (Turene er lagt opp slik at busser, ferger og hurtigbåter korresponderer.)

Turene kan ikke bookes for helligdager og i ferieperioder som påske og jul pga. avvikende rutetabeller. Tidtabellen som vises, gjelder for de periodene turen kan bookes.Klikk her for å se vilkårene for reisen.

xxxAdult/Voksen NOK 184

+0 Tilleggsmuligheter

Bestill nå!

PDF fakta

Last ned et PFD faktaark med all informasjon om den valgte turen Last ned PDF