Rundtur via Atlanter- havsvegen til Kårvåg

Rundtur via Atlanter- havsvegen til Kårvåg From NOK 597

Ålesund - Molde - Kårvåg ved Atlanterhavsvegen - Molde - Ålesund

Denne turen tar deg fra Ålesund via Molde til til Kårvåg via det som ofte blir omtalt som verdens vakreste veg – Atlanterhavsvegen. Du kan nyte utsikten til Atlanterhavsvegen og de fascinerende omgivelsene fra bussen!

På turen får du to stopp i Molde. Her kan du rusle rundt i denne sjarmerende byen mellom fjorden og Moldemarka. Fra Molde har du fantastisk utsikt mot fjorden og fjellene på den andre siden, og byen har et stort utvalg butikker, kafeer, etc.

Med sin beliggenhet ut mot storhavet er Atlanterhavsvegen like praktfull i solskinn og blikkstille hav som i storm og uvær.

Atlanterhavsvegen forbinder Averøy med fastlandet over øyer, holmer og skjær ved hjelp av 8 bruer over en strekning på 8274 meter. 

Atlanterhavsvegen er en nasjonal turistveg. Nasjonale turistveger er utvalgte vegstrekninger som går gjennom landskap med unike naturkvaliteter, langs kyst og fjorder, fjell eller fosser. Strekningene skal være et godt alternativ til hovedvegene og kjøreturen i seg selv skal være en god opplevelse. På nettsidene til Nasjonale turistveger kan du lese mer om nasjonal turistveg Atlanterhavsvegen.

Merk! Bussen kjører via Atlanterhavsvegen, men stopper ikke ved servicesenteret på Eldhusøya eller andre steder i umiddelbar nærhet til Atlanterhavsvegen. Dette er en rutebuss som følger en tidtabell, og det er ingen fotostopp eller andre pauser undervegs.

Når du bestiller denne turen, får du en e-post med en billett som gjelder hele turen. Du får også en turbeskrivelse som blant annet inneholder detaljert informasjon om avgangstider og hvor du eventuelt skal bytte transportmiddel, og litt informasjon om selve turen og reisemålet.

Til mange av turene kan du laste ned en gratis audioguide fra Voice of Norway. Guiden har tekst, bilde og opplesing av informasjon om interessepunkter undervegs på turen. Du får mer informasjon om nedlasting av audioguiden i turbeskrivelsen som du får når du har bestilt turen.

Avgang fra: Ålesund rutebilstasjon, spor 4

Om våre turer

Dette er en “Travel like the locals”-tur – eller på norsk «Reis som de lokale». Disse turer går med ordinære rutebusser, ferger og hurtigbåter, men vi har planlagt reisen for deg slik at du kan konsentrere deg om å nyte turen. Du reiser på egenhånd – det er ingen guide eller turleder med. På de fleste turene må du bytte mellom ulike transportmidler flere ganger, og du er selv ansvarlig for å komme med på neste etappe – på samme måte som de lokale reisende! Turene er lagt opp slik at busser, ferger og hurtigbåter korresponderer.

Klikk her for å se vilkårene for reisen.

Beliggenhet

Google maps link

Reiserute



Denne turen kan ikke bestilles for helligdager eller i ferieperioder som påske og jul på grunn av mulige endringer i rutetidene som ikke fanges opp av bookingsystemet for Travel like the locals.

Du kan sjekke reiseplanleggeren på nettsiden til FRAM for å finne mulig avganger i disse periodene, og det er mulig å kjøpe billett om bord på buss og hurtigbåt og betale med bankkort. Du kan også bruke FRAM-appen.