Trollstigen & UNESCO Geirangerfjord (en veg)

Fra NOK 239

Åndalsnes - Trollstigen - Valldal - Geiranger

På denne turen, som også er kjent som "The Golden Route", vil du oppleve to av de mest fascinerende veistrekningene i Nord-Europa.

Turen starter i Åndalsnes, forserer de berømte hårnålssvingene opp Trollstigen, hvor bussen stopper i 25 minutter på Trollstigplatået. Her har du mulighet til å nyte den fantastiske utsikten.

Etter pausen fortsetter bussen mot Geiranger, som står på UNESCOs verdensarvliste. Turen vil gå via en ny, svingete vei – Ørnevegen, hvor det er et kort fotostopp hvis forholdene tillater det.

Strekningen Geiranger-Trollstigen er en nasjonal turistveg.  Nasjonale turistveger er utvalgte vegstrekninger som går gjennom landskap med unike naturkvaliteter, langs kyst og fjorder, fjell eller fosser. Strekningene skal være et godt alternativ til hovedvegene og kjøreturen i seg selv skal være en god opplevelse. På nettsidene til Nasjonale turistveger kan du lese mer om nasjonal turistveg Geiranger-Trollstigen.

Når du bestiller denne turen, får du en e-post med en billett som gjelder hele turen. Du får også en turbeskrivelse som blant annet inneholder detaljert informasjon om avgangstider og hvor du eventuelt skal bytte transportmiddel, og litt informasjon om selve turen og reisemålet.

Til mange av turene kan du laste ned en gratis audioguide fra Voice of Norway. Guiden har tekst, bilde og opplesing av informasjon om interessepunkter undervegs på turen. Du får mer informasjon om nedlasting av audioguiden i turbeskrivelsen som du får når du har bestilt turen.

Avgang fra: Åndalsnes stasjon, spor 1 (og fra Setnes på morgenavgangen)

Om våre turer

Dette er en “Travel like the locals”-tur – eller på norsk «Reis som de lokale». Disse turer går med ordinære rutebusser, ferger og hurtigbåter, men vi har planlagt reisen for deg slik at du kan konsentrere deg om å nyte turen. Du reiser på egenhånd – det er ingen guide eller turleder med. På de fleste turene må du bytte mellom ulike transportmidler flere ganger, og du er selv ansvarlig for å komme med på neste etappe – på samme måte som de lokale reisende! Turene er lagt opp slik at busser, ferger og hurtigbåter korresponderer.

Klikk her for å se vilkårene for reisen
.

xxxAdult/Voksen NOK 239

+0 Tilleggsmuligheter

Bestill nå!

PDF fakta

Last ned et PFD faktaark med all informasjon om den valgte turen Last ned PDF