Rundtur til Nordøyane

Fra NOK 250

Ålesund - Hamnsund - (Finnøya - Hamnsund) - Ålesund

For denne turen har du to muligheter: du kan enten ta en ren båttur fra på ca. 1 time fra Ålesund til Hamnsund via Valderøy og Store Kalvøy og tilbake til Ålesund eller du kan kombinere båtturen med en busstur til Finnøya og tilbake.

På båttturen får du en fantastisk utsikt over havlandskapet med øyer, holmer og skjær. Dette er en fin tur for deg som ikke har så lang tid til rådighet. Merk at det er korte stopp på anløpsstedene, og du derfor må bli om bord på hele reisen.

Velger du å kombinere båt og buss, tar du først båten til Hamnsund. Der går du over på buss. Bussturen fra Hamnsund til Finnøya går via den nybygde «Nordøyvegen». Vegen starter med ei spektakulær bru og fortsetter over de ulike øyene – delvis på ganske smale veger, delvis i nybygde tunneler – både over og under sjøen.

Du følger samme reiserute tilbake fra Finnøya til Ålesund.

 

Avgang fra: Ålesund hurtigbåtkai, Skateflukaia

 

Om våre turer

Dette er en “Travel like the locals”-tur – eller på norsk «Reis som de lokale». Disse turer går med ordinære rutebusser, ferger og hurtigbåter, men vi har planlagt reisen for deg slik at du kan konsentrere deg om å nyte turen. Du reiser på egenhånd – det er ingen guide eller turleder med. På de fleste turene må du bytte mellom ulike transportmidler flere ganger, og du er selv ansvarlig for å komme med på neste etappe – på samme måte som de lokale reisende! (Turene er lagt opp slik at busser, ferger og hurtigbåter korresponderer.)

Turene kan ikke bookes for helligdager og i ferieperioder som påske og jul pga. avvikende rutetabeller. Tidtabellen som vises, gjelder for de periodene turen kan bookes.Klikk her for å se vilkårene for reisen.

xxxAdult/Voksen NOK 250

+0 Tilleggsmuligheter

Bestill nå!

PDF fakta

Last ned et PFD faktaark med all informasjon om den valgte turen Last ned PDF