Molde - Kristiansund (en veg)

Fra NOK 171

Molde - Kristiansund

Denne turen går fra Molde til Kristiansund går via Batnfjorden og Frei. Underveis kan du nyte utsikten til et vakkert fjell- og fjordlandskap.

Kristiansund er Norges klippfiskby, med levende tradisjoner for bacalao og andre klippfiskretter, som serveres på flere spisesteder i byen. Byen har også et rikt kulturliv og store og små butikker og serveringssteder. Fra Varden får du fin utsikt over byen, og vil du se Kristiansund fra sjøen, kan du ta en runde med Sundbåten.

Fra Kristiansund kan du også reise videre til Trondheim med hurtigbåt med Travel like the locals.


Avgang fra: Molde trafikkterminal, spor 1
 

Om våre turer

Dette er en “Travel like the locals”-tur – eller på norsk «Reis som de lokale». Disse turer går med ordinære rutebusser, ferger og hurtigbåter, men vi har planlagt reisen for deg slik at du kan konsentrere deg om å nyte turen. Du reiser på egenhånd – det er ingen guide eller turleder med. På de fleste turene må du bytte mellom ulike transportmidler flere ganger, og du er selv ansvarlig for å komme med på neste etappe – på samme måte som de lokale reisende! (Turene er lagt opp slik at busser, ferger og hurtigbåter korresponderer.)

Turene kan ikke bookes på helligdager og i ferieperioder som påske og jul pga. avvikende rutetabeller. Tidtabellen som vises, gjelder for de periodene turen kan bookes.Klikk her for å se vilkårene for reisen.

xxxAdult/Voksen NOK 171

+0 Tilleggsmuligheter

Bestill nå!

PDF fakta

Last ned et PFD faktaark med all informasjon om den valgte turen Last ned PDF