Trondheim - Kristiansund med hurtigbåt (en veg)

Fra NOK 841

Trondheim - Kristiansund

Denne turen tar deg sjøvegen fra Trondheim til Kristiansund med hurtigbåt. Båten starter fra Trondheim hurtigbåtterminal, sentralt i Trondheim og tar deg til Kristiansund hurtigbåtkai i sentrum av Kristiansund.

Mellom Trondheim og Kristiansund er båten blant annet innom Brekstad på Ørlandet, øya Hitra, Kjørsvikbugen i Aure og Edøya på Smøla. På denne Travel like the locals-turen er det ikke lagt opp til at du skal ha opphold undervegs – billetten er gyldig på den datoen og til den avgangstiden som er spesifisert. Vi ber derfor om at våre reisende blir om bord på båten under hele reisen.

Det er serveringstilbud om bord på hurtigbåten med smørbrøddisk, hurtigmat, kaker med mer.

Fra båten kan du se de stedene båten passerer og oppleve det midt-norske kystlandskapet. Du får se små og store øyer med små lokalsamfunn og oppleve et fascinerende havlandskap.

Kristiansund er Norges klippfiskby, med levende tradisjoner for bacalao og andre klippfiskretter, som serveres på flere spisesteder i byen. Byen har også et rikt kulturliv og store og små butikker og serveringssteder. Fra Varden får du fin utsikt over byen, og vil du oppleve mer på sjøen, kan du ta en runde med Sundbåten.

Avgang fra: Trondheim hurtigbåtterminal
 

Om våre turer

Dette er en “Travel like the locals”-tur – eller på norsk «Reis som de lokale». Disse turer går med ordinære rutebusser, ferger og hurtigbåter, men vi har planlagt reisen for deg slik at du kan konsentrere deg om å nyte turen. Du reiser på egenhånd – det er ingen guide eller turleder med. På de fleste turene må du bytte mellom ulike transportmidler flere ganger, og du er selv ansvarlig for å komme med på neste etappe – på samme måte som de lokale reisende! (Turene er lagt opp slik at busser, ferger og hurtigbåter korresponderer.)

Turene kan ikke bookes for helligdager og i ferieperioder som påske og jul pga. avvikende rutetabeller. Tidtabellen som vises, gjelder for de periodene turen kan bookes.Klikk her for å se vilkårene for reisen.


 

xxxAdult/Voksen NOK 841

+0 Tilleggsmuligheter

Bestill nå!

PDF fakta

Last ned et PFD faktaark med all informasjon om den valgte turen Last ned PDF