Sjøvegen fra Kristiansund til Trondheim (en veg)

Fra NOK 775

Kristiansund - Trondheim

Denne turen tar deg sjøvegen fra Kristiansund til Trondheim med hurtigbåt. Båten starter fra sentrum i Kristiansund og tar deg til Trondheim hurtigbåtterminal sentralt i Trondheim.

Mellom Kristiansund og Trondheim er båten blant annet innom Edøya på Smøla, Kjørsvikbugen i Aure, øya Hitra, og Brekstad på Ørlandet. På denne Travel like the locals-turen er det ikke lagt opp til at du skal ha opphold undervegs – billetten er gyldig på den datoen og til den avgangstiden som er spesifisert. Vi ber derfor om at våre reisende blir om bord på båten under hele reisen.

Fra båten kan du se de stedene båten passerer og oppleve det midt-norske kystlandskapet. Du får se små og store øyer med små lokalsamfunn og oppleve et fascinerende havlandskap.

Det er et serveringstilbud om bord på hurtigbåten med smørbrøddisk, hurtigmat, kaker med mer.

Trondheim er Norges tredje største by og byr på mange høydepunkter. Rett i nærheten av hurtigbåtterminalen finner du blant annet Rockheim, Norges nasjonale museum for populærmusikk. Det finnes også flere populære museer i byen.

Nidarosdomen midt i sentrum er et imponerende skue. Katedralens historie gjør den også til et av de mest populære pilegrimsmålene i Europa. Ved katedralen finner du også Erkebispegården.

Når det gjelder mat, kan Trondheim friste med alt fra uformelle, koselige spisesteder til eksklusive Michelin-restauranter.

Når du bestiller denne turen, får du en e-post med en billett som gjelder hele turen. Du får også en turbeskrivelse som blant annet inneholder detaljert informasjon om avgangstider og hvor du eventuelt skal bytte transportmiddel, og litt informasjon om selve turen og reisemålet.

Til mange av turene kan du laste ned en gratis audioguide fra Voice of Norway. Guiden har tekst, bilde og opplesing av informasjon om interessepunkter undervegs på turen. Du får mer informasjon om nedlasting av audioguiden i turbeskrivelsen som du får når du har bestilt turen.

Avgang fra: Kristiansund hurtigbåtkai

Om våre turer

Dette er en “Travel like the locals”-tur – eller på norsk «Reis som de lokale». Disse turer går med ordinære rutebusser, ferger og hurtigbåter, men vi har planlagt reisen for deg slik at du kan konsentrere deg om å nyte turen. Du reiser på egenhånd – det er ingen guide eller turleder med. På de fleste turene må du bytte mellom ulike transportmidler flere ganger, og du er selv ansvarlig for å komme med på neste etappe – på samme måte som de lokale reisende! Turene er lagt opp slik at busser, ferger og hurtigbåter korresponderer.

Klikk her for å se vilkårene for reisen.


 

xxxAdult/Voksen NOK 775

+0 Tilleggsmuligheter

Bestill nå!

PDF fakta

Last ned et PFD faktaark med all informasjon om den valgte turen Last ned PDF


Denne turen kan ikke bestilles for helligdager eller i ferieperioder som påske og jul på grunn av mulige endringer i rutetidene som ikke fanges opp av bookingsystemet for Travel like the locals.

Du kan sjekke reiseplanleggeren på nettsiden til FRAM for å finne mulig avganger i disse periodene, og det er mulig å kjøpe billett om bord på buss og hurtigbåt og betale med bankkort.