Opplev Åndalsnes og Raumabanen (fra Molde) IKKE AKTIV pga togtrøbbel

Molde-Åndalsnes-Bjorli-(Dombås)

Billetter til denne turen må kjøpes på sj.no eller i SJ Nord-appen eller på entur.no eller i Entur-appen. Appene kan lastes ned fra App Store eller Google Play.

Beskrivelsen nedenfor gir deg informasjon om noen av mulighetene som finnes for kombinasjonsturer. 

Ved å kombinere en busstur fra Molde til Åndalsnes med en togtur med Raumabanen får du en reiseopplevelse av de sjeldne.

På turen fra Molde til Åndalsnes kjører du først langs Fannefjorden og kan nyte utsikten til fjord og fjell. Du får en liten fergetur (bussen kjører om bord på ferga) og svinger deg deretter mot Åndalsnes, mens øynene kan hvile på vakker natur og idylliske små plasser på vegen.

Åndalsnes er en fin småby med majestetisk beliggenhet mellom fjord og fjell. Her har du alle muligheter til å oppleve ulike naturaktiviteter, fra padling på brett i elvene til fjellturer på alle nivåer, via ferrata, eller en tur med gondolen til toppen av Nesaksla – der utsikten er spektakulær! Har du tid, kan du ta en tur til Rampestreken, det kjente utkikkspunktet. På Norsk Tindesenter kan du lære mer om den stolte fjellhistorien til Rauma.

Raumabanen er en av de mest spektakulære togreisene i Norge. Togturen går gjennom den vakre Romsdalen og du passerer noen av Norges flotteste fjellformasjoner, den buktende Rauma-elva, og den kjente brua Kylling bru.

Du kan ta buss til/fra Molde som kommer rett før togavgang eller går rett etter togankomst, men du kan også velge å ta en buss fra eller til Molde som gjør at du får mer tid i Åndalsnes.

Tabellen nedenfor viser togtider til/fra Åndalsnes og de bussene som korresponderer direkte med togene. For flere busstider til/fra Åndalsnes kan du søke på sj.no eller i SJ Nord-appen, eller på nettsiden til FRAM, det lokale kollektivselskapet (frammr.no)

Det som er merket med gult i tabellen nedenfor, viser eksempel på hvordan du kan reise fra Molde via Åndalsnes til Bjorli og tilbake til Åndalsnes og Molde samme dag.

Du kan også ta toget til eller fra Dombås for korrespondanse med tog til/fra Trondheim eller Oslo.
 

Om våre turer

Dette er en “Travel like the locals”-tur – eller på norsk «Reis som de lokale». Disse turer går med ordinære rutebusser, ferger og hurtigbåter, men vi har planlagt reisen for deg slik at du kan konsentrere deg om å nyte turen. Du reiser på egenhånd – det er ingen guide eller turleder med. På de fleste turene må du bytte mellom ulike transportmidler flere ganger, og du er selv ansvarlig for å komme med på neste etappe – på samme måte som de lokale reisende! (Turene er lagt opp slik at busser, ferger og hurtigbåter korresponderer.)

Turene kan ikke bookes for helligdager og i ferieperioder som påske og jul pga. avvikende rutetabeller. Tidtabellen som vises, gjelder for de periodene turen kan bookes.Klikk her for å se vilkårene for reisen.

PDF fakta

Last ned et PFD faktaark med all informasjon om den valgte turen Last ned PDF