Buss til tur: Midsundtrappene til Rørsethornet

Fra NOK 120

Molde - Rakvåg nord - Molde

Denne rundturen går til Rakvåg på Otrøya i Romsdalsfjorden og til fjellet Rørsethornet.

Merk! Denne er ikke tilgjengelig for booking når skolene har ferie, for eksempel sommerferie og høstferie, da returbussen kun går på dager med skole.

Med buss og ferge reiser du til Rakvåg. Du tar bussen til holdeplassen Rakvåg nord. Derfra går du ca. 500 meter tilbake i den retningen bussen kom fra, til startpunktet for turen opp til fjellet.

Opptil fjellet Rørsethornet tar du en av «Midsundtrappene». Sherpaer fra Nepal har bygget fantastiske steintrapper opp på fjellet. Disse trappene beskytter terrenget fra slitasje og gjør turen opp tryggere, spesielt i vått vær.

Steinarbeidet er en attraksjon i selg selv. Når du så legger til fantastisk utsikt mot fjell, fjord og havet blir det virkelig verdt å ta turen.

Turen opp den lange trappa til Rørsethornet gir høy puls, og kan ta pusten fra deg om du har høyt tempo og litt høydeskrekk. Men når du kommer til topps, kan du nyte synet av en 360-graders utsikt langt ut i havgapet. Langs trappen opp til toppen er det flere rasteplasser og utkikkspunkt.

Turen kan også bookes om vinteren, men da er det kanskje ikke alltid tilrådelig å gå trappene. Sjekk forholdene før du drar!

Det er ingen mulighet til å kjøpe mat eller drikke i nærheten av startpunktet for denne turen, så pass på at du har med deg det du trenger.

Før du tar turen til Rørsethornet anbefaler vi at du forbereder deg ved å lese med om turen, for eksempel på visitnorway.com. (Søk på Midsundtrappene.)

Når du bestiller denne turen, får du en e-post med en billett som gjelder hele turen. Du får også en turbeskrivelse som blant annet inneholder detaljert informasjon om avgangstider og hvor du eventuelt skal bytte transportmiddel, og litt informasjon om selve turen og reisemålet.

Til mange av turene kan du laste ned en gratis audioguide fra Voice of Norway. Guiden har tekst, bilde og opplesing av informasjon om interessepunkter undervegs på turen. Du får mer informasjon om nedlasting av audioguiden i turbeskrivelsen som du får når du har bestilt turen.


Avgang fra: Molde trafikkterminal, spor 5
 

Om våre turer

Dette er en “Travel like the locals”-tur – eller på norsk «Reis som de lokale». Disse turer går med ordinære rutebusser, ferger og hurtigbåter, men vi har planlagt reisen for deg slik at du kan konsentrere deg om å nyte turen. Du reiser på egenhånd – det er ingen guide eller turleder med. På de fleste turene må du bytte mellom ulike transportmidler flere ganger, og du er selv ansvarlig for å komme med på neste etappe – på samme måte som de lokale reisende! Turene er lagt opp slik at busser, ferger og hurtigbåter korresponderer.

Klikk her for å se vilkårene for reisen.
 

xxxAdult/Voksen NOK 120

+0 Tilleggsmuligheter

Bestill nå!

PDF fakta

Last ned et PFD faktaark med all informasjon om den valgte turen Last ned PDF


Denne turen kan ikke bestilles for helligdager eller i ferieperioder som påske og jul på grunn av mulige endringer i rutetidene som ikke fanges opp av bookingsystemet for Travel like the locals.

Du kan sjekke reiseplanleggeren på nettsiden til FRAM for å finne mulig avganger i disse periodene, og det er mulig å kjøpe billett om bord på buss og hurtigbåt og betale med bankkort. Du kan også bruke FRAM-appen.