Opplev fantastiske Veiholmen på Smøla (en veg)

Fra NOK 287

Kristiansund - Edøy - Veiholmen

På denne turen får du oppleve en flott hurtigbåttur fra Kristiansund til Edøya før bussen tar deg til det sjarmerende fiskeværet Veiholmen.

Fiskeværet Veiholmen ligger ytterst mot nord på Smøla og er knyttet til hovedøya med en vei som med bruer, fyllinger og beskyttende moloer er en opplevelse i seg selv. Veiholmen er et fiskevær som lever. Båtene kommer inn med fangst og sjøfugl og havørn markerer at her er det mat og få.

Ta deg en spasertur i de trange smugene mellom husa, gå på kafé, på museum eller se en utstilling. Spesielt på sommeren er det mye som skjer på Veiholmen! Det er også muligheter for kajakkturer eller ørnesafari. Eller du kan bare nyte utsikten til havet. Veiholmen er fascinerende i all slags vær!

For deg som vil overnatte, har Veiholmen flere tilbud.


Avgang fra: Kristiansund hurtigbåtterminal (ved trafikkterminalen)
 

Om våre turer

Dette er en “Travel like the locals”-tur – eller på norsk «Reis som de lokale». Disse turer går med ordinære rutebusser, ferger og hurtigbåter, men vi har planlagt reisen for deg slik at du kan konsentrere deg om å nyte turen. Du reiser på egenhånd – det er ingen guide eller turleder med. På de fleste turene må du bytte mellom ulike transportmidler flere ganger, og du er selv ansvarlig for å komme med på neste etappe – på samme måte som de lokale reisende! (Turene er lagt opp slik at busser, ferger og hurtigbåter korresponderer.)

Turene kan ikke bookes for helligdager og i ferieperioder som påske og jul pga. avvikende rutetabeller. Tidtabellen som vises, gjelder for de periodene turen kan bookes.Klikk her for å se vilkårene for reisen.


 

xxxAdult/Voksen NOK 287

+0 Tilleggsmuligheter

Bestill nå!

PDF fakta

Last ned et PFD faktaark med all informasjon om den valgte turen Last ned PDF